Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi

shorttrackers medailletaxi

In de Nederlandse Loterij MedailleTaxi zitten vijf dolblije shorttracksters. Met een beetje passen en meten kunnen de winnaressen van brons op de teamaflossing; Jorien ter Mors, Suzanne Schulting, Yara van Kerkhof, Lara van Ruijven en Rianne de Vries allemaal tegelijk meerijden met Peter en Viggo. Het team had van tevoren nooit gedacht via de B-finale nog een medaille te kunnen winnen. In de MedailleTaxi praten ze over hoe ze hier jarenlang naartoe hebben geleefd en hoe het dan voelt om een echte olympische medaille te winnen. En ook wat dit voor hen, maar ook voor hun coach Jeroen Otter betekent….

 

Lees ook:Filmpje: Yara van Kerkhof in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>