Marja Vis meldt zich ziek af voor NK

Marja Vis doet dit weekend niet mee aan het NK Allround in Heerenveen. De 31-jarige schaatsster, in dienst van team Hofmeier, meldde zich vrijdag ziek. Marije Joling vervangt haar als eerste reserve. Vis zou in Heerenveen voor de dertiende keer meedoen aan het NK. In 2002 eindigde ze als eerste. (Foto: www.hofmeier-financiele-detachering.nl)

Lees ook:Roest vervangt Verweij op ploegenachtervolging
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>