Wotherspoon maakt rentree, met Jan Bos als coach!

Jeremy Wotherspoon keert terug in het langebaanschaatsen. De Canadese sprinter stopte drie jaar geleden met schaatsen. Nu wil hij op 36-jarige leeftijd zijn rentree maken. Het is hem namelijk nog niet gelukt om het allerhoogste te winnen wat er in het schaatsen te behalen valt: een Olympische titel.

De rentree van Wotherspoon betekent ook de terugkeer van Jan Bos in de schaatswereld. Hij gaat de Canadees begeleiden om zijn hoogste doel te behalen. Bos wordt coach bij de KIA Speed Skating Academy in Inzell.

 

Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>