Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018

Sven goud 5 km Sochi

Zondag 11 februari kunnen we ons opmaken voor één van de mooiste schaatsafstanden van de Olympische Winterspelen: de 5000 meter heren. Met natuurlijk titelverdediger Sven Kramer als topfavoriet om voor de derde keer op rij de Olympische titel op zijn naam te schrijven. Of gooit onze ‘Canadese’ landgenoot en wereldrecordhouder Ted-Jan Bloemen  roet in het eten? (Foto: Sven Kramer pakte in 2014 het goud op de 5000 meter in Sochi).

Wie de 5 km heren live wil volgen kan zondagochtend niet uitslapen want de wedstrijd begint al om 8 uur Nederlandse tijd. Behalve Sven Kramer zien we op de 5000 meter de Nederlanders Bob de Vries en Jan Blokhuijsen in actie.

KLIK HIER VOOR DE LOTING

En hier voor de MEESCHRIJFLIJST

KLIK HIER VOOR DE UITSLAG

 

Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 500 meter heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>