Kramer met dubbel gevoel winter in

Dat lijkt me nog zwak uitgedrukt .. Dat Sven Kramer met een dubbel gevoel de winter in gaat! De Fries schrijft vrijdag in zijn column in De Telegraaf dat hij gefrustreerd kijkt naar de start van het nieuwe schaatsseizoen. Notabene bij hem om de hoek – in zijn Thialf – begint vandaag het NK Afstanden en Kramer is er niet bij. Na een slopend olympisch seizoen moet zijn lichaam nog een tijdje rust hebben voordat hij weer vol aan de bak kan gaan.

Lees de hele column van Sven Kramer hier.

Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Sven
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kramer met dubbel gevoel winter in

  1. Schaatsfan

    Jammer dat Sven er niet bij is zou voor de kijkers geweldig zijn geweest Bob en Sven in “de ring” te zien knokken. TVM heeft voor zichzelf gekozen en niet voor zijn schaatsers die zijn daar bijna allemaal stuk getraint en gereden. Andere schaatsers doen het fantastisch, zijn alweer bijna fit en hebben ook een OS jaar achter de rug. Denk dat TVM de spontaniteit heeft weggehaald bij de schaatsers en dat is de grote fout van dit onsportieve team. Jammer voor Ireen en doodzonde voor Sven want het duurt nog maar even en dan is onze beste schaatser van de wereld ingehaald als hij bij TVM doorgaat. Het is kiezen geld of nog jaren met plezier schaatsen de keuze ligt bij hun zelf.

      /   Reply  / 
    1. Johannes

      Ik denk, dat Sven Kramer een dubbel gevoel moet hebben van het onsportieve gedrag na de 5000 m. tussen Wouter Olde Heuvel en Bob de Jong. Het is ongepast hoe de heren Kemkers en Veldkamp voor de ogen van de TV-camera en de toeschouwers in Thialf zich hebben gedragen. Gisteren werd op Radio 1 (Sportforum) over het gedrag van deze heren ook al een kritische kanttekening geplaatst. Na de kapitale blunder van Gerard Kemkers in Vancouver is het voorval tijdens NK afstanden het bewijs, dat hij aan autoriteit en aanzien heeft verloren. Sven Kramer had verstandiger moeten zijn en afgelopen zomer bij TVM-directeur Arjen Bos moeten aandringen op een andere hoofdcoach. Je ziet aan Marrit Leenstra, dat zij. onder een andere coach, het plezier in schaatsen helemaal weer terug heeft.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>