Loting 10000 meter PyeongChang 2018

Jorrit-Bergsma-10-km-sprong-op-podium-500x353

Heel Holland kijkt reikhalzend uit naar donderdag 15 februari: de dag waarop in Zuid-Korea de Olympische 10.000 meter op het programma staat. Lukt het Sven Kramer om zijn tweede gouden medaille van deze Winterspelen in wacht te slepen. En eindelijk af te rekenen met het trauma dat Olympische 10 kilometer heet? Of slaagt Jorrit Bergsma er in om zijn Olympische titel te prolongeren? (Foto: Jorrit Bergsma won het goud in Sochi 2014)

De twee Nederlandse kemphanen zullen het vooral tegen elkaar op moeten nemen in de Gangneung Oval. Al moeten ze de concurrentie van onze Canadese landgenoot Ted-Jan Bloemen, de wereldrecordhouder op de 10 kilometer, natuurlijk niet onderschatten!

Als we de loting bekijken heeft Sven Kramer absoluut de beste papieren donderdag. Hij komt in de laatste rit in actie. Ted-Jan Bloemen rijdt in rit nummer 5 en Jorrit Bergsma moet de toon gaan zetten. Hij rijdt na de dweil in rit nummer 4.

De 10000 meter begint donderdag om 12.00 uur Nederlandse tijd.

KLIK HIER VOOR DE LOTING 10000 METER

De meeschrijflijst is hier te downloaden: http://schaatsen.blog.nl/files/2018/02/Meeschrijflijst-10-km-PyeongChang.pdf

KLIK HIER VOOR DE VERRASSENDE UITSLAG!

Lees ook:Ted-Jan Bloemen Olympisch kampioen 10 kilometer
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Loting 10000 meter PyeongChang 2018

  1. [email protected]

    I hope we have another gold coming….. Go DUTCHIES

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>