Rubriek: sponsoring

Overzicht schaatsploegen seizoen 2014-2015

Lijstjes .. we houden ervan bij Schaatsen.blog.nl. Wie schaatst waar in dit na-Olympische seizoen 2014-2015 dat op vrijdag 31 oktober van start gaat met het NK Afstanden in Thialf. De sponsornamen TVM, BrandLoyalty, BAM, Liga, Activia en Project 2018 zien we niet meer terug op het ijs. Daarvoor in de plaats kwamen Lotto-Jumbo, Continu, New

Lees verder...

Jan Blokhuijsen naar Team Corendon

Zoals gebruikelijk gonst het in de maanden maart, april en soms ook nog in mei – maar dat is rijkelijk laat – van de schaatstransfers. Zo werd vrijdag 3 mei in Thialf bekend gemaakt dat Jan Blokhuijsen het komende Olympische seizoen bij Team Corendon schaatst. De 24-jarige Blokhuijsen, die de afgelopen jaren voor TVM uitkwam,

Lees verder...

Verweij zondag al gecoacht door Gerard Kemkers

Dat Koen Verweij de nieuwe ploeggenoot van Sven Kramer zou worden bij TVM was al geen nieuws meer. Het was alleen nog even de vraag wanneer het officieel bekend gemaakt zou worden. Verweij heeft vrijdag overeenstemming bereikt met TVM over een contract voor het volgende Olympische seizoen.

Lees verder...

Team Van Veen fuseert met Team Corendon

Team van Veen gaat komend seizoen op in Team Corendon, de ploeg van Renate Groenewold. Het nieuws over de fusie lekte al eerder uit in schaatsland. Vrijdag werd het officieel bekend gemaakt in Heerenveen voor aanvang van de wereldbekerfinale in Thialf. Koen Verweij gaat niet mee naar Corendon.

Lees verder...

Nood nu echt aan de man voor schaatsteam Van Veen

Het lijkt onwerkelijk maar toch is het de keiharde realiteit. De succesvolle schaatsploeg van coach Jan van Veen heeft het water aan de lippen staan.. Als hij voor 1 januari geen sponsor vindt, moet hij stoppen met de naar hem genoemde ploeg. Diverse rijders van het team wonnen dit seizoen al wereldbekerwedstrijden (o.a. Koen Verweij,

Lees verder...

Gratis kaarten voor NK Sprint 2013 in Groningen

Wederom een toffe actie van Beslist.nl. De sponsor van onder andere Mark Tuitert, Michel Mulder en Hein Otterspeer nodigt je uit om in het weekend van 5 en 6 januari 2013 hun schaatsers toe te juichen in Groningen. Maak de unieke schaatssfeer mee samen met vrienden, familie en andere schaatsfans.

Lees verder...

TVM stopt met schaatsploeg na Sotsji 2014

TVM stopt na de Winterspelen van Sotsji 2014 met het sponsoren van de schaatsploeg. Bestuursvoorzitter Arjan Bos zegt dat donderdag in De Telegraaf.  Het slechte nieuws zal vrijdag officieel worden bekendgemaakt bij de perspresentatie van het team.  TVM is al jarenlang de geldschieter van kampioenen als Sven Kramer en Ireen Wüst.

Lees verder...

Corendon is schaatsteam van formaat

Woensdag vond in Thialf de presentatie plaats van Team Corendon, het schaatsteam van Renate Groenewold en Peter Kolder. Waar andere teams inkrimpen of opsplitsen gaat Corendon het seizoen 2012-2013 in met een groot aantal rijders: zeven vrouwen en vier mannen om precies te zijn. Een ploeg van formaat dus! (Foto: Team Corendon)

Lees verder...

Team LIGA gaat er nu officieel tegenaan

Hoe Team Liga er komend seizoen uit zal zien was al geen geheim meer. Onder de kop ‘Vernieuwde Team LIGA bekend’  liet de ploeg van Marianne Timmer vorige week op de eigen website al weten welke rijdsters er in haar team zitten: namelijk Margot Boer, Janneke Ensing, Mayon Kuipers, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema en Janine

Lees verder...

Jac Orie zoekt nog rijdsters voor Team Activia

Jac Orie heeft donderdag in Maarssen zijn damesploeg gepresenteerd. De nieuwe hoofdsponsor – Activia – was al eerder uitgelekt. De ploeg bestaat nu uit Annette Gerritsen, Laurine van Riessen en Diane Valkenburg. Maar Orie is nog altijd op zoek naar één of twee extra rijdsters. (Foto: Activia)

Lees verder...

Vernieuwde Team LIGA is bekend

Aan de vooravond van de voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen maakte sponsor LIGA het vernieuwde Team LIGA bekend. Het team bestaat uit zes schaatssters, zowel sprinters als allrounders. Tweevoudig Nederlands kampioene Thijsje Oenema is de bekendste aanwinst. Marianne Timmer is hoofdcoach en zal worden geassisteerd door Desly Hill. (Foto: Team Liga)

Lees verder...