Geinig: Kramer in KPN-commercial

KPN is de nieuwe hoofdsponsor van de KNSB. Dat is meteen te merken in de nieuwe reclamecampagne ter promotie van interactieve televisie. Schaatser Sven Kramer en zijn vriendin Naomi van As spelen de hoofdrol in een komische filmpje. Grappig en helemaal generatie KPN! Maar om nou te zeggen dat ik er een schaatsgevoel bij krijg …

De nieuwe Generatie KPN campagne gaat over een herkenbare Nederlandse situatie waarin Sven de hoofdrol speelt. Zijn vriendin Naomi van As zit thuis op de bank en kijkt steeds het programma terug waarin Sven tijdens een schaatswedstrijd uit zijn pak scheurt. Dit fragment laat ze daarna via Programma Gemist meerdere malen zien aan vrienden en bekenden.

Sven Kramer en KPN hebben onlangs een contract afgesloten. Hierin is vastgelegd dat Sven voor minimaal 1 jaar aan KPN verbonden zal zijn. Sven zal een rol spelen in de communicatiecampagne en daarnaast zal hij tijdens diverse KPN evenementen actief zijn.

KPN is sinds 1 juli 2010 hoofdsponsor van de KNSB. Het schaatsen in Nederland verbindt vele mensen voor de buis, langs de baan en op de ijzers. Als Nederlandse dienstverlener wil KPN een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de Nederlandse schaatssport zodat alle Nederlanders kunnen blijven genieten van dat wat schaatsen te bieden heeft.

Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Ireen Wüst vlaggendrager slotceremonie PyeongChang

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geinig: Kramer in KPN-commercial

  1. Johan

    Wel of geen schaatsgevoel, maar deze KPN-reclamespot lijkt mij bijzonder geslaagd.

    Kijk bijv. op de vele reacties op http://www.twitty.nl (Sven Kramer/Naomi van As).

    Reclamespot gisterenavond zelfs RTL Boulevard gehaald en werden Sven Kramer en Naomi van As geprezen om hun acteertalenten.

    http://www.reclamewereld.blog.nl
    Sven Kramer gemist? Met Naomi van As in een leuk KPN-spot.

    Ik denk ook, dat Sven Kramer hier een leuk zakcentje aan heeft overgehouden en volgens mij geldt dat eveneens voor zijn vriendin Naomi van As.

    TVM-sponsor tevreden, omdat haar logo ‘gratis’ in beeld komt.

    En vooral leuk het commentaar van verslaggever Henk Kok te horen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>