LIGA bitter koekje voor Control

team liga logoZe bereiken er natuurlijk niks mee. Gedane zaken nou eenmaal geen keer. Maar ik hou er wel van als mensen van hun hart geen moordkuil maken. De staf van Control kan natuurlijk vriendelijk glimlachen naar de dames van Team LIGA die vorige week hun ploeg presenteerden. Team Orie lacht niet. Nee, ze hebben er nog steeds zwaar de pest over in dat Timmer, Gerritsen en Boer een half jaar geleden plotseling opstapten. ,,Het ging ze gewoon om de poen.”

Control kijkt behoorlijk bitter terug op hun vertrek. Volgens Jos Valentijn van Stichting Team Orie was het puur een geldkwestie. Timmer was niet tevreden met de geboden bedragen van Control.

Henk Timmer, de manager van zijn partner Marianne Timmer en Margot Boer, ontkent dat het om de poen ging: “Marianne heeft dat geld echt niet meer nodig.”

NuSport.nl wist de hand te leggen op schriftelijke uitwisselingen tussen Timmer, Gerritsen en Control. Daaruit blijkt dat de dames de ploeg lang in de veronderstelling lieten dat ze bij zouden tekenen, om vervolgens toch te vertrekken.

Volgens Timmer, Gerritsen en Boer was er een probleem met de CAO waar nog veel onduidelijkheden over waren. Control noemt dat ‘een slecht argument’ omdat het iedereen vrij staat om een CAO wel of niet te tekenen.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>