Otterspeer gaat naar APPM

Het zal even heel zuur geweest zijn voor Hein Otterspeer. Hij zag zijn gedroomde transfer naar TVM in rook opgaan nadat de ploeg bekend maakte compleet te zijn voor volgend seizoen. Maar Otterspeer had kennelijk meer ijzers in het vuur. Hij stapt nu over van 1nP naar schaatsploeg APPM.

Otterspeer draaide een uitstekend seizoen. Hij verbeterde wedstrijd na wedstrijd zijn pr’s en plaatste zich voor diverse wereldbekerwedstrijden.

Zowel 1nP als APPM zijn blij met de stap die Otterspeer zet. Michiel Wienese, manager van 1nP: “We zijn een opleidingsteam en we zijn heel trots dat we Hein een stuk verder hebben kunnen brengen. We richten ons volgend seizoen vooral op damessprint en herenallround.”

Yuri Solinger van APPM bevestigde de transfer. “APPM wil zich sterk op de sprint richten en Hein past daar heel mooi in. Hij is iemand van internationale klasse en kan met Jacques de Koning en Michel Mulder een goed sprintblok vormen.”

Boris Kusmirak maakte bekend dat hij stopt met schaatsen en aan de slag gaat bij het team als assistent-teammanager.

Lars Elgersma, die afgelopen seizoen ook voor APPM uitkwam is in gesprek met CBA, de ploeg van Peter Mueller. Zowel Mulder als Elgersma hoopt binnenkort uitsluitsel te geven over hun toekomst.

Bron: Schaatsen.nl

Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Kramer, Verweij, Schouten en Van der Weijden naar finale Mass Start
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang
Lees ook:Loting 500 meter heren PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>