Loting 1e dag KNSB Kwalificatie Toernooi, donderdag 26 december 2013

Donderdag – Tweede Kerstdag – begint in Heerenveen de op één na belangrijkste wedstrijd van dit Olympische seizoen. Want behalve de Winterspelen zelf zijn de selectiewedstrijden voor die Spelen natuurlijk van enorme importantie. Wil je er in februari bij zijn in Sochi, dan zul je als Nederlandse schaatser tussen Kerst en Oud en Nieuw uitstekend moeten presteren.

De wedstrijden beginnen donderdag al om 15.20 uur. Op het programma staat namelijk eerst 1 rit voor de heren op de 5000 meter (kwalificatie EK Allround Hamar). Klik hier voor de loting van die rit tussen Jos de Vos en Patrick Roest.

Om 15.30 uur begint het Olympisch kwalificatietoernooi:

Klik hier voor de loting/startlijst 5000 meter heren

Klik hier voor de loting/startlijst 1000 meter dames

 

Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>