Kramer rijdt geen 1500 meter in Salt Lake City

Oersterk en onverwoestbaar. Dat denk je toch als je Sven Kramer ziet. Draait zijn hand niet om voor een wedstrijdje meer of minder. Toch heeft hij zich afgemeld voor de 1500 meter tijdens de wereldbekerfinale in Salt Lake City. Hij wil zich sparen voor het WK Afstanden, zo is de officiele lezing. Nou heeft hij op die afstand natuurlijk weinig te winnen in het wereldbekerklassement, dat is waar. Maar toch kijk ik ervan op. Ben ik enige die zo’n afmelding niet bij de Fries vindt passen? (Foto: www.svenkramer.nl)


,,De week erop krijg ik het in Vancouver zwaar genoeg voor mijn kiezen met optredens op de 1500, 5000 en 10.000 meter, alsmede de ploegachtervolging,” zegt Kramer in AD Sportwereld.

De wereldbekerfinale wordt op 6 en 7 maart verreden in Salt Lake City. Het WK Afstanden is van 12 tot en met 15 maart in Richmond, Vancouver.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!
Lees ook:Ted-Jan Bloemen Olympisch kampioen 10 kilometer
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>