Bob de Jong flirt weer met TV-wereld

Dat Bob de Jong een sublieme schaatser is en ook buiten de sport om een doorzetter (Peking Express) weten we al. Maar een begenadigd danser? Ik kan me om de een of andere reden weinig voorstellen bij een met z’n heupjes schuddende Bob de Jong. Maar wie weet heb ik het fout.

Vanaf 31 maart kan ik m’n mening eventueel bij gaan stellen, want dan begint het nieuwe seizoen Dancing with the Stars, met Bob als een van de deelnemende celebrities.

Los van de vraag of De Jong in staat zal zijn zich op dansgebied te meten met mensen als Martijn Krabbé en Aukje van Ginneken, vraag ik me af of hij zich niet beter kan storten op z’n schaatstrainingen. Want zijn flirt met Peking Express heeft, naar eigen zeggen, zijn afgelopen schaatsseizoen om zeep geholpen. Wellicht is Dancing with the Stars een fysiek minder uitputtend programma dan Peking Express, maar de ideale voorbereiding op het volgend schaatsseizoen zou geen trainer het noemen.

Ach, Bob de Jong is altijd eigenwijs geweest en dat is misschien ook juist wel zo leuk aan hem. Ik hoop alleen één ding. En dat is dat Bob de Jong niet de joker van de show wordt zoals stuntelaar Arend Langenberg bij Sterren dansen op het ijs. Want daarvoor heb ik voor de Olympisch Kampioen net wat teveel respect.

Weten wie er nog meer mee doen aan Dancing with the Stars? Lees dan dit bericht op zappen.blog.nl

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Medaillespiegel: 20 plakken voor Nederland in PyeongChang
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>