Filmpje: Beer van Thialf wilde gewoon stunten

De man in berenpak die zondag het ijs op rende tijdens de wereldbekerwedstrijden in Thialf is de 25-jarige student communicatiewetenschappen Oscar. Hij deed mee aan een wedstrijd van een energiedrankjesproducent. Hij wil met de stunt kans maken op de hoofdprijs van 10.000 euro die Go Fast Sports uitlooft voor het beste bekeken filmpje van een stunt die iemand uithaalt. Oscar kreeg een stadionverbond voor de ‘grap’ die hij uithaalde. Zijn filmpje No Fear Bear wordt ongetwijfeld goed bekeken!

„De opdracht was simpel: drink een blikje energiedrank, haal een heldhaftige stunt en uit en zet dat filmpje op de bedrijfssite”, vertelt Oscar in AD Sportwereld.

De student kocht het berenpak voor 50 euro op Marktplaats. “Ik wilde veel aandacht, waarvan ik verzekerd zou zijn tijdens de wereldbekerwedstrijden. Bovendien leek het me wel leuk voor Sven Kramer om in plaats van kleine knuffelberen toegeworpen te krijgen nu eens omhelsd te worden door een hele grote.”

Klik hier voor het hele artikel in AD Sportwereld.

Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Sven
Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Kjeld
Lees ook:Historisch goud voor shorttrackster Schulting in PyeongChang
Lees ook:Filmpje: Waarom zijn Nederlanders zo goed in schaatsen?
Lees ook:Sprookjes bestaan: Esmee Visser Olympisch kampioene 5000 meter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>