Werken in het Holland House in Vancouver?

Heineken en Randstad zoeken 160 crewleden voor het Holland Heineken House tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver. Vanaf 3 juni kunnen geïnteresseerden zich aanmelden als crewlid. In februari 2010 opent het Holland House namens NOC*NSF de deuren als dé ontmoetingplaats voor atleten, hun familie, officials, sponsors, media en sportsupporters. Wil jij een unieke Olympische ervaring beleven? Meld je dan aan op www.hollandheinekenhouse.nl. Solliciteren kan tot vrijdag 19 juni 17:00 uur.

Potentiële crewleden moeten beschikken over een groot sporthart, doorzettingsvermogen, geen heimwee, flexibiliteit en teamspirit. Ook is een Oranjegevoel vereist. Bij het aanmelden kunnen de kandidaten – om hun sollicitatie kracht bij te zetten – een foto meesturen die hun ultieme Oranjegevoel weergeeft. Uiteraard worden de reis- en verblijfkosten in Vancouver voor de crewleden betaald. Uiteindelijk gaat het vooral om het meemaken van de Olympische ervaring. Uit het verleden is gebleken dat dit de belangrijkste drijfveer is van kandidaten.

“Er wordt heel veel van je verwacht als crewlid. Alleen een goed cv is niet voldoende. Het werk is heel leuk, maar ook pittig. Als je dan geen Oranjeliefhebber bent, hou je het niet vol”, aldus Inez Abels, die in het Holland Heineken House in Beijing mee mocht als crewlid.

De 160 banen zijn niet alleen voor mannen en vrouwen met horeca-ervaring. De diverse functies zijn verdeeld over de categorieën barmedewerkers, bediening, koks, logistiek, garderobe, hostess, financieel, beveiliging en facilitair.

In het Holland Heineken House draait alles om sport en sportbeleving. Naast een grote ‘Medal Ceremony Hall’ waar de medaillehuldigingen van atleten en optredens van Nederlandse artiesten plaatsvinden, herbergt het Holland Heineken House ook een atletenruimte, diverse horecagelegenheden, shops, een businesslounge en een informatiebalie. Vanzelfsprekend worden ook alle sportverrichtingen vertoond.

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Derde Olympische titel Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Werken in het Holland House in Vancouver?

  1. Margot de Vetten

    Geachte meneer/mevrouw,

    Vanmorgen opende ik mijn mail vol positieve verwachtingen en was ik verrast en teleurgesteld over de afwijzing als crewlid voor het Holland Heineken house Vancouver 2010.
    Naast (voor mijn gevoel) een goed gesprek te hebben gehad, voldeed ik aan alle voorwaarden om aangenomen te worden en heb ik mijn enthousiasme volgens degene die de sollicitatie heeft afgenomen, goed heb weten over te brengen.
    Daarnaast werd tegen mij gezegd dat ze niets kon toezeggen omdat ze nog iedereen moesten indelen in de maar 160 plekken. Maar dat er veel moest gebeuren wilde ik niet door zijn omdat ik (naast mijn enthousiasme) all-round in te zetten ben.

    Ik ben verbaasd omdat ik me dan afvraag waarom ik ben afgewezen en wat iemand moet doen om wel aangenomen te worden. Ik ben net 2 maanden geleden afgestudeerd als bachelor en ik heb grote plannen om de wereld rond te reizen in 2010/2011 met als mooi begin, werken in de holland heineken house Vancouver 2010. Daarnaast heb ik veel buitenland ervaring en heb ik op een aantal grote evenementen gewerkt in de horeca.

    Ik ben teleurgesteld omdat werken in de holland heineken house iets is wat ik echt graag wil en waar ik me dagelijks op heb verheugd, sinds het positieve gesprek op de selectiedag.
    Graag wil ik jullie vragen om mijn sollicitatie nog eens onder ogen te nemen en mij concreet te vertellen waarom ik hiervoor niet gekozen ben zodat ik in de toekomst hier iets aan kan doen en daarnaast opnieuw te solliciteren voor het Holland Heineken House 2012 in Londen.

    Nogmaals, als er iemand graag voor het holland heineken house wil werken en hiervoor geschikt is dan ben ik het wel.

    Graag hoor ik van jullie!

    Met vriendelijke groet,

    Margot de Vetten

      /   Reply  / 
  2. Hetty Faber

    Ik ben Nederlander,woon in Canada sinds 10 jaar, vlak bij Vancouver BC.
    Ben als vrijwilliger voor de olympische spelen ingedeeld in de hockey arena (wat ik niet wil) Ik had me opgegeven voor de “speed skating oval”. Misschien is het “Heineken Huis” geinteresseerd in mijn capaciteiten?? Ik ben verpleegkundig en maatschappelijk werkster, heb ervaring in horeca en in crisis management. Laat me weten of een Hollandse Canadees wordt gewaardeerd.

      /   Reply  / 
  3. Guus

    Hallo Hetty zou je eens contact met mij op willen nemen? Ik heb wat vragen over de locatie en ik las dat jij daar “kind” aan huis bent.
    [email protected]

      /   Reply  / 
  4. Sollicitatiegesprek voorbereiden

    Hierop solliciteren lijkt mij heel erg leuk. Het zou leuk zijn als ik dan ook op sollicitatiegesprek zou mogen komen. Werk gecombineerd met sport is altijd leuk vind ik:D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>