Goud: glossy warming up voor Spelen

gouden medailleVrijdag 29 januari 2010 in de winkels: de glossy Goud, met grote namen uit de schaatswereld zoals Hein Vergeer, Ireen Wüst, Annette Gerritsen, Marianne Timmer en Yvonne van Gennip. Uitgever Ivo Niehe presenteerde het blad donderdag: “Het is een inhoudelijke warming-up voor de Olympische Winterspelen met unieke ontmoetingen tussen bekende mensen en topsporters.”

Wat moeten we ons bij die unieke ontmoetingen voorstellen? Hein Vergeer die schaatsles geeft aan Karin Bloemen bijvoorbeeld en daarna samen met haar strak in het schaatspak gaat voor een fotoshoot.

Andere opvallende combinaties in ‘Goud’ zijn Peter Heerschop met Marianne Timmer, Edwin Evers met Annette Gerritsen en Peter van der Vorst met Ireen Wüst. Die laatste praat vrijuit over haar homosexualiteit, in de sportwereld nog steeds een groot taboe.

In 2008 – bij de Zomerspelen van Peking – verscheen er ook al een aflevering van Goud.

Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>