Filmpje: Balkenende in Vancouver

Eerlijk is eerlijk .. Ik begin het nu echt jammer vinden dat ik er niet bij ben in Vancouver. Nu het geen dagen maar nog slechts uren aftellen is tot het Olympisch vuur in BC Place Stadion wordt ontstoken, wemelt het op internet van de vrolijke en gezellige filmpjes uit Canada. Op het sportieve vlak is er weinig nieuws onder de zon. Groothuis vecht tegen een luchtweginfectie maar is gelukkig aan de beterende hand en Ronald Mulder had eerder deze week een pijnlijke enkel. Maar naast de baan is het als vanouds een circus dat zijn weerga niet kent. Een groot aantal bekende Nederlanders is inmiddels ingevlogen om het Oranje-feestje op te leuken, waaronder premier Balkenende. (Foto: Flickr Holland Heineken House)

Jan-Peter blijft twee dagen in Vancouver zodat hij op de 5000 meter Sven Kramer goud kan zien winnen. Goeie timing! Hij liet donderdagavond al zijn neus zien in de O-Zone in Richmond bij het Holland Heineken House. Daar verrichte hij samen met Erica Terpstra de openingshandeling van de fietsenstalling van de NS.

De premier ging ook even langs bij DJ Edwin Evers voor een interview. De 538-DJ maakt de komende twee wekenb live vanuit Vancouver het radioprogramma Evers Staat Op.

Jan-Peter Balkenende is schaatsfan en Nederland de hele wereld mag dat weten!

Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: shorttracksters in de medailletaxi
Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>