Timmer zet punt achter seizoen

Marianne Timmer schaatst dit seizoen geen officiele wedstrijden meer. De drievoudig Olympisch kampioene vertelde dat maandagavond in RTL Boulevard waar ze dagelijks aanschuift als Vancouver-deskundige. Timmer was net niet op tijd hersteld van de blessure (gebroken hielbeen) die ze opliep bij de World Cup in Heerenveen. Ze kon zich daardoor niet kwalificeren voor Winterspelen van Vancouver. Een fikse teleurstelling maar ze heeft er een leuk baantje aan overgehouden!

Marianne Timmer is ondertussen wel weer fit en traint dagelijks, zo vertelde ze, maar ze wil pas met ingang van het volgende schaatsjaar weer in actie komen. Volgende week zou Timmer zich nog kunnen kwalificeren voor de laatste World Cup-wedstrijden, maar die kans laat ze aan zich voorbij gaan.

De NOS nam dinsdagavond een lang gesprek op met Timmer over haar baantje als schaatsspecialist bij RTL Boulevard en over haar eigen schaatstoekomst (klik op de foto om het interview te bekijken)

Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>