Terpstra blundert bij afscheid schaatsers

Doekle Terpstra heeft bij de huldiging van Renate Groenewold, Carl Verheijen en Erben Wennemars vrijdagavond in Thialf een enorme flater geslagen. De blunder ging binnen een paar minuten rond op Twitter. De voorzitter van de KNSB sprak Carl aan met ‘Beste Bob ..’ En Verheijen was nog zo keurig ook  om er niets van te zeggen!

Als voorzitter van ‘s lands schaatsbond zou Terpstra toch moeten weten dat Bob de Jong in de verste verte niet lijkt op Carl Verheijen! Hij was notabene in Vancouver degene die De Jong in het Holland Heineken House op het podium feliciteerde met het behalen van de bronzen plak op de 10 kilometer.

Renate Groenewold, Carl Verheijen en Erben Wennemars hebben dit jaar een punt gezet achter hun schaatscarriere. De drie schaatsers werden vrijdag na afloop van de eerste wedstrijddag van het WK Allround in Heerenveen nog eens extra in het zonnetje gezet voor hun prestaties. Ze kregen onder meer de gouden erespeld van de KNSB uitgereikt.

Klik hier voor een kort filmpje van de verspreking van Doekle Terpstra.

Klik hier voor uitgebreid verslag van de ererondjes van Carl, Erben en Renate (NOS).

De show werd in Thialf vrijdagavond gestolen door de 7-jarige Joep Wennemars, zoon van Erben.

Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>