Oranje dames gehuldigd in Vancouver

Annette Gerritsen en Laurine van Riessen hadden donderdag geluk met de huldiging op Medal Plaza. Anders dan Sven Kramer hoefden zijn geen 24 uur te wachten tot ze hun medailles omgehangen kregen. Donderdagavond (Canadese tijd) kregen de Oranje dames het zilver en brons uitgereikt in BC Place Stadion. Een prachtig moment dat bekrachtigd werd met een giga vreugdesprong van Gerritsen en Van Riessen. (Foto: Holland Heineken House)

Het was een uitgelaten sfeer op Medal Plaza. Dat kwam natuurlijk vooral omdat de winnares van het goud uit Canada afkomstig is. Het thuispubliek gaf haar een groots onthaal.

In de Richmond Olympic Oval was Nesbitt overigens ook al uitbundig gefeliciteerd door haar vriend, Simon Kuipers. Voor het oog van alle tv-camera’s gaf de Nederlandse schaatsers haar een innige omhelzing en zoen. Kuipers en Nesbitt hebben sinds kort een relatie.

Na afloop van de huldiging in BC Stadion vertrokken Gerritsen en Van Riessen naar het Holland Heineken House in Richmond. Daar werd de ceremonie nog eens dunnetjes overgedaan in Oranje-stijl.

Klik hier voor een fotoverslag van de huldiging. (Foto’s Sander Stoepker)

Op het eigen Youtube-kanaal van het Holland Heineken House is ook een filmpje te zien.

Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Yara van Kerkhof in de medailletaxi
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>