Holland House uit z’n dak voor Wust

Goud winnen op de Olympische Winterspelen, betekent ‘s avonds audientie houden in een volgepakt Holland Heineken House. Daar ontkom je als sporter niet aan. En ik denk ook niet dat er een schaatser bestaat die dat euforische moment zou willen missen. Ireen Wust in ieder geval niet!

Zondagavond, na het winnen van goud op de 1500 meter, liet Wust de huldiging in het Oranje feestpaviljoen heerlijk over zich heen komen. Avond na avond schreeuwt het publiek de kelen schor om de Olympische sporters toe te zingen. En gek genoeg gaat dat ‘We are the champions’ nooit vervelen ..

Op het podium kreeg de Brabantse speciale felicitaties van mede-Brabander Guus Meeuwis. Hij was er vier jaar geleden ook bij in Turijn toen Wust goud won op de 3 kilometer. Ze maakten de afspraak dat ze over het over vier jaar, in 2014 in Sotsji, nog eens dunnetjes over doen. En daar was het hele Holland House het mee eens!

Klik hier voor meer foto’s van de huldiging in het Holland Heineken House.

 

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Ireen Wüst vlaggendrager slotceremonie PyeongChang

1 Reacties // Reageer

One thought on “Holland House uit z’n dak voor Wust

  1. Jan

    Geweldig!! iedereen gunt het haar.
    Wat opvalt is dat zowel de Prins, Erica terpstra, Andre Bolhuis en andere belangrijke mensen uit de sportwereld graag bij de wedstrijden en de huldiging zijn.
    Alleen………waar is Geesink.
    Hij is en blijft de meest arrogante bobo die ik ken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>