Co-sponsor voor Team Van Veen

Dat is prima nieuws vlak voor de jaarwisseling: Team Van Veen heeft een sponsor gevonden! De schaatsploeg van trainer Jan van Veen kan het seizoen afmaken dankzij de komst van sportdrankenfabrikant Aquadraat Sports. De geldschieter fungeert de komende maanden als cosponsor.

Jan van Veen had 1 januari als deadline gesteld om een geldschieter te vinden. Het team kan nu aan alle onkosten voldoen. Salarissen kunnen echter niet worden betaald. Het contract moet nog worden voorgelegd aan de schaatsers.

“Op deze manier kunnen we in ieder geval het seizoen fatsoenlijk afmaken”, zegt Van Veen in De Telegraaf. De coach twijfelt niet aan de uitkomst van het teamoverleg. “Echte alternatieven zijn er halverwege het seizoen namelijk niet.”

Team Van Veen is dus voor enkele maanden uit de brand. Maar het ontbreekt de ploeg dus nog steeds aan een grote sponsor die zich tot en met de Winterspelen van 2014 in Sotsji wil binden aan het team.

De ploeg presteert dit seizoen uitstekend. Marrit Leenstra, Koen Verweij en Maurice Vriend wonnen allemaal al een wereldbekerwedstrijd.

 

Lees ook:Schaatskalender seizoen 2015 – 2016

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Co-sponsor voor Team Van Veen

  1. Pingback: schaatsen in oranje — Jan Blokhuijsen naar Team Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>