Loting 4e dag WK Afstanden 2011 Inzell

Zondag is de vierde en laatste dag van het WK Afstanden in Inzell. Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik vind het een mooi kampioenschap! Lekker veel goud voor Oranje en spanning en sensatie alom. Zondag hebben we wederom kansen op eremetaal met de ploegenachtervolging op het programma. En wie weet schuilt er op de 500 meter ook nog wel geluk in een piepklein hoekje?

De wedstrijden beginnen zondag om 12.00 uur in Inzell.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst eerste 500 meter dames.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst eerste 500 meter heren.

Voor de tweede 500 meters wordt geloot na afloop van de eerste 500 meters.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst tweede 500 meter dames.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst tweede 500 meter heren.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst team pursuit dames.

Klik hier voor de loting/meeschrijflijst team pursuit heren.

 

Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Loting 4e dag WK Afstanden 2011 Inzell

  1. Thomas

    Wordt het schaatsen morgen eindelijk wel helemaal live uitgezonden? Die extra journaals kunnen toch wel op ned2 of ned3 uitgezonden worden. Mis je mooie ritten op 5km. Bah

      /   Reply  / 
    1. Kombrink Kommunicatie Auteur

      Dat zal afhangen van de actualiteit. Vandaag was er natuurlijk extra veel nieuws met de aankomst van de vrijgelaten militairen uit Libie en de aardbeving in Japan. Laten we hopen dat het morgen wel ongestoord uitgezonden kan worden .. ik vond het persoonlijk ook erg vervelend!

        /   Reply  / 
  2. Pingback: Programma WK Afstanden 2011 Inzell | Schaatsen

  3. Pingback: Groothuis meldt zich ziek af | Schaatsen

  4. Miriam Berthauer

    Net zoals Thomas hierboven ben ik een groot schaatsliefhebber. Maar wat er gisteren wereldwijd gebeurde…komop zeg, dat is toch wel even belangrijker dan een paar ritten op de 5000 mtr!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Smeekens wint 1e 500 meter | Schaatsen

  6. L. K.

    Het is nogal triest als je niet meer verder kunt kijken dan die paar rondjes schaatsen. Alsof er niets belangrijkers is in de wereld dan schaatsenrijden. Het zou eerder schandalig zijn geweest van de NOS als ze de Tsunami en de ramp die daar momenteel heerst zouden negeren omdat een paar simpele zielen liever niet gestoord willen worden tijdens hun wekelijkse rondjes schaatsen. Ik hoop dat je beseft hoe dom dit klinkt?! Als je zo denkt dan leef je waarschijnlijk maar in een klein wereldje dat alleen maar uit schaatsen bestaat en kom je nooit buiten europa?

      /   Reply  / 
    1. Kombrink Kommunicatie Auteur

      Waar het om gaat is dat er drie Nederlandse zenders zijn waarop mensen het nieuws kunnen volgen. Het ging erom dat er ritten onderbroken werden voor de persconferentie van de soldaten die terug waren uit Libie. Vind ik toch van een andere orde dan Japan en de tsunami. Mensen die dat live willen zien kunnen toch ook naar een andere zender switchen? Wat is daar mis mee?

        /   Reply  / 
  7. Miriam Berthauer

    Beste mensen van Kombrink Kommunicatie, hou toch op met excuses maken. Er is hier precies 1 wereldvreemde persoon aan het woord geweest. Jullie hebben prima afgewogen wat de prioriteiten in deze wereld zijn, mijn complimenten!

      /   Reply  / 
  8. Liesbeth Kombrink

    Beste Miriam, dank voor het compliment. Het zijn geen excuses, als moderator van deze website is het mijn taak om te antwoorden op de mensen die de moeite nemen om een reactie te plaatsen. Positief of negatief .. En dan hoef ik het natuurlijk niet altijd met ze eens te zijn ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>