Richardson wint eerste 500 meter in Heerenveen

Heather Richardson 1e 500m wk afstanden 2015Heather Richardson heeft zaterdag bij het WK Afstanden in Heerenveen de eerste slag gewonnen op de 500 meter. De Amerikaanse was met 37’70 te snel voor landgenote Brittany Bowe die 37’99 klokte. Thijsje Oenema noteerde de derde tijd in de eerste omloop: 38’025.Klik hier voor de volledige uitslag van de eerste 500 meter dames.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>