Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi

Dames team pursuit medailletaxi

Peter Heerschop en Viggo Waas namen woensdag Ireen Wust, Marrit Leenstra, Antoinette de Jong en Lotte van Beek mee in de medailletaxi. De Nederlandse damesploeg op de team pursuit pakte het zilver in PyeongChang. Ze werden naar eigen zeggen ‘op waarde geklopt’ door de Japanse vrouwen. Een luchtig gesprek waarin ze even niet willen nadenken over schaatsen en uitkijken naar de verdiende ruimte voor ontspanning. Maar tegelijkertijd is het jammer dat de Olympische Spelen er voor deze meiden op zit.

Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorrit Bergsma in de medailletaxi
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>