Filmpje: gewonden in Holland Heineken House

Bij de Winterspelen in PyeongChang zijn woensdag in het Holland Heineken House twee gewonden gevallen tijdens de huldiging. Dat gebeurde toen de Nederlandse mannen van de achtervolgingsploeg een tegel het publiek in gooiden.

Een van de twee gewonden is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De ander kon aan de verwondingen worden geholpen in het Holland House. De geschrokken schaatsers (Sven Kramer, Koen Verweij, Patrick Roest en Jan Blokhuijsen) gingen direct poolshoogte nemen en hebben hun excuses aangeboden ..

Maar wat ik me afvraag: wat bezielt die jongens om zo’n zware plaat het publiek in te gooien????? Dat is toch vragen om problemen ..!!

Tegel gooien filmpje

Niet gezellig

Het was woensdagavond trouwens helemaal niet gezellig in het Holland Heineken House. Want Sven Kramer irriteerde zich ook al aan het rumoer in de zaal van het Heineken House toen hij werd gehuldigd voor zijn zege op de 5 kilometer (overigens 10 dagen geleden ..). Kramer maakte later op Twitter wel zijn excuses over het gooien van de tegel. Dat dan weer wel ..

Ook Jan Blokhuijsen maakte woensdag geen vrienden in Zuid-Korea. Hij sprak in een interview zijn afschuw uit over het eten van honden .. en dat de Koreanen honden beter zouden moeten behandelen .. Op Twitter liet Blokhuijsen later weten dat het niet zijn bedoeling was om de Koreaanse bevolking en hun gebruiken te beledigen.

Tweets Jan Blokhuijsen

Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Roest vervangt Verweij op ploegenachtervolging
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>