Leenstra blijft aan leiding bij NK Allround

Dat was even omschakelen! Na al het sprintgeweld eerder op de dag gingen de schaatsers in Thialf dinsdagmiddag vanaf 15.00 uur een paar versnellingen lager. Op dat moment kwamen de allrounders op het ijs om hun kampioenschap voort te zetten. De dames beten het spits af met de 3000 meter. Diane Valkenburg klokte de snelste tijd: 4’07’77.

Marrit Leenstra blijft bij de dames stevig aan de leiding in het tussenklassement. De schaatsster van Hofmeier eindigde als derde op de 3000 meter in 4’09’14 maar hield ruim voldoende over om de eerste plaats te behouden. Op de 1500 meter heeft ze woensdag zelfs een voorsprong van dik 2,5 seconde op de nummer twee in het klassement, Diane Valkenburg.

Jorien Voorhuis, tweede op de 3 kilometer in 4’09’11, staat nu derde in het tussenklassement. Linda de Vries is vierde en voormalig wereldkampioene Paulien van Deutekom is voorlopig de nummer vijf.

Klik hier voor de volledige uitslag van de 3000 meter dames.

Klik hier voor het tussenklassement dames na twee afstanden.

Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 500 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Ter Mors snelt naar Olympisch goud op 1000 meter
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>