Winnen: kaarten finale World Cup

DE VRIJKAARTENACTIE IS GESLOTEN!

Wil jij gratis naar de finale van de World Cup in Heerenveen? Dat kan! Essent, hoofdsponsor van de wereldbekerwedstrijden, stelt via schaatsen.blog.nl 5×2 vrijkaarten beschikbaar voor dit evenement. Pak die kans en proef zelf de unieke sfeer van schaatsen op topniveau in Thialf.

Tijdens de finale van de Essent ISU World Cup komen de beste schaatsers ter wereld in actie. De kaarten zijn geldig op vrijdag 4 maart 2011.

Op die dag rijden de dames de 1500 meter. Voor de heren staan de 1e 500 meter en de 5000 meter op het programma. Daarna volgt nog een demonstratie van de nieuwe discipline Mass Start dames (15 ronden).

De wedstrijden beginnen vrijdag om 15.00 uur en duren tot ongeveer 19.30 uur.

Wil jij die kaarten winnen? Laat ons dan hieronder weten waarom jij graag naar de finale van Essent ISU World Cup wilt gaan. Vergeet niet je e-mail adres te vermelden zodat we contact kunnen opnemen als je de kaarten gewonnen hebt.

Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Startlijsten Mass Start PyeongChang 2018
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “Winnen: kaarten finale World Cup

  1. Piet

    Ben nog nooit in Thialf geweest, dit is de kans om het eens van dichtbij te bekijken. Ik ben ook vrij op die dag dus dat komt mooi uit!

      /   Reply  / 
    1. Marit Gerrits

      Om even af te kicken van alle stress die wij ervaren voor het opzetten van onze eigen kapperszaak

        /   Reply  / 
  2. Marco

    Prachtkans! Ben er nog nooit geweest, ben de laatste jaren het schaatsen en de atleten steeds meer gaan volgen en een keer naar een echte World Cup (finale zelfs) is wat daar niet aan kan ontbreken!

      /   Reply  / 
  3. Ingrid

    Hoi :)

    Ik wil heel graag naar de World Cup, want ik ben verslaafd aan het schaatsen sinds ik op de basisschool op tv Rintje Ritsma en Falko Zandstra zag schaatsen. Helaas zag ik toen ook de val van Erben Wennemars in Nagano, en dat beeld vond ik zo vreselijk dat ik tien jaar lang zenuwachtig ben geweest bij iedere sprintafstand die hij reed. Ik leef dus heel erg mee, maar ben nog nooit bij een wedstrijd aanwezig geweest. Helaas kan ik zelf niet sporten, dus kijken naar sport en dus naar schaatsen is voor mij alsof ik het zelf doe. En dat is een geweldig gevoel en dat wil ik erg graag in het echt meemaken! Ik vraag al jaren aan mensen of ze mee willen gaan, omdat ik niet in mijn eentje kan gaan ivm mijn gezondheid. Hun reactie is standaard: ”Vraag het nog maar eens als je kaarten hebt gewonnen!”
    Dit is dus de perfecte kans voor mij om dat grote spektakel en alle internationale toppers eens live mee te maken. Ik heb er heel veel zin!

    Liefs Ingrid
    PS. Ik ben ook al jaren klant van Essent! ;)

      /   Reply  / 
  4. Willem Jan

    Vroeger schreef ik altijd rondetijden mee met mijn vader en nu wil ik hem graag meenemen naar de WorldCupfinale!

      /   Reply  / 
  5. Theo

    Lijkt me supertof om er een keer bij te zijn. Met de afstanden die op vrijdag worden gereden krijg je bovendien zowel de sprinters als de allrounders en de mannen van het lange werk te zien. Wat wil je nog meer?

      /   Reply  / 
  6. j.mulder

    Ik wil dolgraag de World Cup bij wonen en als dit op deze manier door Essent word aangeboden is dit een pracht kans, om dit schaaats gebeuren van dicht bij te aanschouwen , sta op de weissense ook dicht bij de Essent boog dicht bij de speaker ( naam genoot )

    vriendelijke groet j.mulder

      /   Reply  / 
  7. T.Jelsma

    als echte schaatsliefhebber ben ik met mijn vader al vele malen in thialf geweest bij de schaatstoppers.
    Lijkt mij leuk om ook een keer niet hoeven te betalen voor entree.

      /   Reply  / 
  8. K. Klein

    Ik heb al één kaart gewonnen via schaatsen.nl maar met één kaart moet ik alleen. Dat is helemaaal niet gezellig. Naar Thialf ga ik vooral voor het schaatsen maar ook voor de gezelligheid. Daarom zou het hartstikke leuk zijn als ik er nog een paar kaarten bij krijg.
    Kan Essent ook nog iets doen voor een trouwe klant. (want alleen overstappers worden beloond in deze samenleving)

    Met vriendelijke groet,
    K. Klein

      /   Reply  / 
  9. Attema

    Schaatsen in Thialf beleven dat is voor mij pas pas het echte leven!

      /   Reply  / 
  10. Marjon

    Heel graag live alle topschaatsers meemaken!!

      /   Reply  / 
  11. Gail Hoogervorst

    Feesten in ‘t Fean. Uit je dak met de Blaaskapel. Spanning aan de start, in de bocht en aan de finish. Je helden zien winnen. Wat is er nou mooier dan een Worldcup Finale in Thialf. De echte fan is daar gewoon bij!
    Bel, mail of twitter – we zijn er klaar voor!

      /   Reply  / 
    1. Léon

      Gail,

      Ik kan er niet heen maar volg alles wat er op tv komt. Alleen klopt de programmering nooit, de tv gidsen niet en internetsites niet. Dat gaat al het hele seizoen zo. Daar zit je dan vol spanning en is er geen commentaar bij van Dionne of Mart en zenden ze slechts de laatste koppels uit vlak voor de finish. Dat is balen. Weet jij of er a.s. weekend wél word uitgezonden?
      Vriendelijke dank,

      Léon
      Hilversum

        /   Reply  / 
  12. Pascal

    Heel graag zou ik mijn vriendin willen verrassen en bedanken wat ze allemaal voor mij gedaan heeft en doet wat betreft mijn persoonlijke ontwikkeling en studie met 2 kaarten voor de Essent ISU World Cup. Zij kijkt graag naar schaatsen en droomt er altijd al van om een keer live erbij te zijn in Thialf.

      /   Reply  / 
  13. Heleen Haarsma

    Sjaal om, muts op en ijzers onder mijn voeten.
    Gek van schaatsen al toen ik klein was, fiets zelfs de elfstedenroute.
    Geduwd door mijn vader ik herriner het nog goed, vallen en opstaan maar hij gaf me altijd moed.
    Nou ben ik zelf moeder en kijk het met mijn kids op tv,
    Ze willen het zo graag echt zien, als ik win neem ik ze zeker mee!

      /   Reply  / 
  14. Sander Potstra

    Een finale in Thialf, al die beroemde schaatsers,
    Als ik win, dan schreeuw ik het van de daken!

      /   Reply  / 
  15. Hans Verhoeven

    Ik ben 1 keer bij een groot schaatstoernooi geweest en als je dat 1 keer hebt meegemaakt dan vergeet je dat nooit meer. Het is een geweldige ervaring en ik zou het mijn zoon heel graag een keer mee laten maken. Thialf is het mooiste op sportgebied wat je kan meemaken.

      /   Reply  / 
  16. Gonzo

    Ik wik die kaarten wel hebben, dan verkoop ik ze door aan een ander. Ik blij en hij ook.

      /   Reply  / 
  17. Alina

    Ik zou heel graag samen met mijn dochter een keer echt de sfeer willen proeven in Thialf ipv samen voor de tv kijken. Ook gezellig, maar de carnaval sfeer in Thialf is ongeëvenaard !

      /   Reply  / 
  18. Hanneke

    Ten eerste zijn donderdag eindelijk mijn tentamens afgelopen en heb ik wel een leuk uitje verdiend, nadat ik mezelf twee weken heb afgezonderd van de buitenwereld met mijn boeken.
    Ten tweede ben ik 12 maart jarig en lijkt dit me dus een geweldig verjaardagscadeautje!
    Als laatste lijkt het me een hele goede ervaring om een keer een wedstrijd mee te maken. Ik studeer namelijk journalistiek en ik wil me heel graag specialiseren in sport. Schaatsen is absoluut mijn favoriete sport, via tv en internet volg ik alle wedstrijden. Het lijkt me heel leerzaam om een keer live een wedstrijd bij te wonen en daar dan nieuwsberichten bij te schrijven voor mezelf, zodat ik daar ervaring op kan doen.

      /   Reply  / 
  19. Hannes

    Wij willen al 30 jaar naar schaatsen maar komt er nooit van.
    Kijken altijd naar schaatsen helas alleen altijd via de tv.
    Het zou voor ons een erg welkome verassing zijn om daar eens bij te mogen zijn.
    Spannend !!

      /   Reply  / 
  20. Nienke

    Doordat ik voor vele mensen zorg als mantelzorger wat ik heel erg graag doe, vergeet ik vaak mijzelf voor een moment van ontspanning en daarom zou ik graag 2 kaarten voor de finale World Cup willen winnen, zodat ik even heerlijk kan ontspannen.

      /   Reply  / 
  21. Daniëlle

    Ik heb 2 kaarten te koop (twv 65 per stuk), Oost, section S; bij interesse graag een mail naar [email protected]

      /   Reply  / 
  22. Hiske Kuipers

    Owwwww ik zou dolgraag eens een schaatswedstrijd mee maken, en dan niet thuis vanaf de bank, maar live in Thialf. Daar gaat mn schaatshart sneller van kloppen!!!!!

      /   Reply  / 
  23. helma v.d. tillaart

    Lijk mij kei gaaf als je in de week vrijwilligerswerk gedaan hebt om de schaatsters en Thialff met je eigen ogen te zien en te beleven.

      /   Reply  / 
  24. marian zandvliet

    Eindelijk de topschaatsers eens life zien schaatsen in het mooiste ijsstadion van Nederland! Met eigen ogen zien hoe hard het nu echt gaat. Hier droom ik van als ik zelf mijn rondjes schaats tijdens schaatsles!

      /   Reply  / 
  25. Léon

    Ik heb een invalide been en zie niet hoe ik van Hilversum naar Heerenveen zou moeten.Jammer maar helaas.

    Wat ik graag wil weten, want dat weten ze vaak bij de NOS niet eens, worden de wedstrijden dit komend weekend nou wél of niet op tv uitgezonden? Dat midden in de laatste drie ronjes ineens inhaken ben ik zo zat. Het valt me op dat dit het hele seizoen al gebeurt. Zo is er voor de thuiskijker geen lol meer aan. Als ik de NOS dan bel weten ze het zelf niet. De tv gidsen kloppen van geen kanten.Zo ook internetsites over onze helden.

      /   Reply  / 
    1. sibrig

      De Nos heeft ervoor gekozen alleen direct via internet life te gaan.
      Dat is steeds bij de worldcups.Dus via de nos sport site.
      jammer maar helaas

        /   Reply  / 
      1. Kombrink Kommunicatie Auteur

        Zondag wordt er wel een groot gedeelte live uitgezonden hoor. Maar dat komt omdat Studio Sport dan toch al uitzending heeft.

          /   Reply  / 
  26. milo

    dag leon,

    wij gaan al jaren naar thialf en we weten ook dat er plekken zijn voor mensen in een rolstoel.
    tegen de boording aan. een heel mooi plekje. er zit een stel al jaren op de zelfde plek. en genieten met volle teugen van het schaatsen.
    dus waarom zou jij niet kunnen dan?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>