Golddigger Friesinger

Alsof ze nog niet genoeg prijzen in haar kast heeft staan! Anni Friesinger gaat voor 5 medailles in Turijn. Wat kwam er ook alweer na hoogmoed? Leuk voor Anni dat ze weer helemaal terug is na haar blessure maar om nou op 5 afstanden te starten….. Anni, mogen de andere schaatsters ook nog wat eremetaal mee naar huis nemen? In Salt Lake City deed ze ook mee op vier afstanden maar won ‘slechts’ 1 keer goud, op de 1500 meter. Haar coach Markus Eicher is zeer optimistisch en vindt dat de Duitse de afgelopen jaren gegroeid is en dat er nu minder druk op haar schouders ligt. Leuk dat Olympisch vrouwentoernooi! Friesinger die er op iedere afstand bij is, Klassen die in een bloedvorm is. Ach ja, wie weet zorgt Ireen Wust nog voor een wonder!

Lees ook:Medaillespiegel: 20 plakken voor Nederland in PyeongChang
Lees ook:Ireen Wüst vlaggendrager slotceremonie PyeongChang
Lees ook:Filmpje: Kjeld Nuis voor tweede keer in medailletaxi
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>