Cramer in botsing met Gerritsen

Een week met up en downs voor Wieteke Cramer. Ze stond afgelopen weekend nog stralend op het podium na het behalen van de NK Allround titel, een paar dagen later zit ze in de wachtkamer van het ziekenhuis. Tijdens een training knalde ze bovenop teamgenote Annette Gerritsen en daarmee brak ze haar neus. Pijnlijk! Zou Cramer niet stiekem bezig zijn zich alsnog in de Turijn-express te plaatsen? Eigenlijk mocht ze mee na een goede 1500 meter op het EK allround. Maar doordat het maximale aantal vrouwen (10) zich al geplaatst hadden viel ze alsnog buiten de boot. Hoe kom je dan nog in Turijn? Juist! Er moet iemand afvallen. Dus kijk uit als je Timmer, Wust of Groenewold heet! Voor je het weet komt Cramer in volle vaart op je af om je te blesseren! Nee, zo gemeen is ze natuurlijk niet, Cramer heeft wel iets beters te doen want ze heeft zich geplaatst voor het WK Allround. Een aardige pleister op de wonde!

Foto: Photoos.net

Lees ook:Nederlandse dames op gemak naar finale ploegenachtervolging
Lees ook:Colofon
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Ireen Wust Olympisch kampioene 1500 meter
Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>