Cheek for President!

Het is hem gelukt, de wereldkampioen sprint mag zich nu vier jaar lang de beste op de 500 meter noemen. Goed gedaan Joey Cheek! Dan klopte er gelukkig nog 1 iemand in mijn voorspelling. Fengton Yu viel buiten de prijzen en Jan Bos viel wel heel erg ver buiten de prijzen! Wennemars krijgt een ruime voldoende voor de eerste omloop, de tweede was een stuk minder.

Foto:AP Photo/Itsuo Inouye

Nijenhuis zag dat zijn linkerschaats het begaf en Kuipers miste wedstrijdritme. Wennemars weet wel 1 ding zeker. Op de 1000 meter gaat het niet mis. OK Erben daar houden we je aan! Het huwelijk tussen Wotherspoon en de berg Olympia is nog steeds niet gelukkig. Zijn optreden duurde een stuk langer dan in 2002, maar met de 9e plaats ben je niet gelukkig als je Wotherspoon heet. Wie ook niet gelukkig zal zijn is Shimitzu. Niks verstoppertje spelen, de voormalig keizer stond zonder kleren. Zijn dagen zijn geteld. De meeste heren zien we over een paar dagen terug op de 1000 meter. Ik hoop dat Erben woord houdt, of dat Bos het ietsjes beter doet dan in de voorgaande edities. Als we de clean sweep van de Amerikanen maar voorkomen!

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis
Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Cheek for President!

  1. Pelle

    Ik had Dorofejev en Cheek wel in m’n top 3 (als nummer 1 en 3), maar ik moet zeggen dat de overmacht waarmee Cheek won me behoorlijk verbaasd heeft. Petje af hoor, ik vind het een symphatieke kerel. En dan is het ook nog eens erg gaaf van hem dat hij z’n prijzengeld aan Right to Play doneert.

      /   Reply  / 
  2. Judith

    Zeker een mooi gebaar van Cheek. Hij komt ook een heel stuk symphatieker over dan Chad Hedrick

      /   Reply  / 
  3. Pliene

    Hoewel ook Joey niet vies is van een biertje :) Maar een erg leuke en verdiende winnaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>