Team Hofmeier heeft veel ambitie

Nog een dikke maand, dan gaat het post-olympische schaatsseizoen 2010-2011 alweer van start. En dat is te merken. Het Nederlandse schaatswereldje komt langzaam maar zeker weer serieus in beweging. Er wordt keihard getraind in Thialf in Heerenveen, de eerste wedstrijden zijn verreden en ook de ploegenpresentaties zijn weer een feit. Afgelopen zaterdag werd in Heerenveen het Hofmeier voorgesteld. Een ploeg met veel ambitie! (Foto: KNSB)

Voorafgaand aan de presentatie werden de schaatsers voorgesteld aan het personeel van sponsor Hofmeier.

De ploeg bestaat uit de heren Alexis Contin, Koen Verweij, Rhian Ket, Pim Cazemier en Renz Rotteveel. Bij de dames staan Marrit Leenstra, Roxanne van Hemert en Yvonne Nauta onder contract.

Met de chemie tussen de schaatsers zit het wel goed bij Hofmeier. Tijdens de presentatie waren eigenlijk alleen maar lachende gezichten te zien. De ploeg straalt veel ambitie uit. Of ze die ook waar kunnen maken zal blijken bij de eerste echte wedstrijd van het nieuwe seizoen: het NK Afstanden begin november.

Trainer/coach Jan van Veen: “Ik denk dat we een hechte, leuke groep zijn en dat is ook een voorwaarde, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om presteren.”

Ook Marrit Leenstra voelt zich thuis bij het team: “Ik heb het gevoel dat dit de goede ploeg is voor mij en dat ik bij Hofmeier het goede gevoel weer terugvind, waardoor ik weer verder kan groeien.”

Namens de KNSB nam Sippy Tigchelaar het presentatieboek in ontvangst.

Bron: Hofmeier schaatsteam

Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Programma en uitslagen schaatsen PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>