Goedkoop schaatsen: Nationale Schaatsbon

nationale schaatsbon

Sinds donderdag is ie te koop: de Nationale Schaatsbon. De bon is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Kunstijsbanen (VKN) om meer bezoekers te trekken. Met de Nationale Schaatsbon kan iedereen schaatsen bij deelnemende kunstijsbanen voor één vast tarief: 5,50 euro voor volwassen, 3,50 euro voor kinderen.

De Nationale Schaatsbon geeft toegang tot een willekeurige kunstijsbaan in Nederland en is zowel voor volwassenen als kinderen (t/m 12jr) te verkrijgen.

Ook Barbara de Loor is blij met de komst van de Nationale Schaatsbon. “Een leuk schaatscadeau voor sinterklaas of de kerstdagen. En een prachtig initiatief om het bezoek aan de kunstijsbanen in Nederland te promoten.”

“Ik geef door het hele land clinics en zie daar veel kinderen en volwassenen enthousiast over onze sport. Soms blijkt de stap naar een kunstijsbaan te groot. Met de komst van de Nationale Schaatsbon hoop ik dat meer mensen komende winter ook op een kunstijsbaan gaan schaatsen.”

De Nationale Schaatsbon is te bestellen op www.nationaleschaatsbon.nl.  Kijk op deze site voor meer informatie en voor een deelnemende schaatsbaan bij u in de buurt.

De Nationale Schaatsbon is een initiatief van VKN en House of Sports en wordt omarmd door de KNSB.

Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Colofon
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Kramer, Verweij, Schouten en Van der Weijden naar finale Mass Start
Lees ook:Filmpje: Suzanne Schulting in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>