‘Uithof moet schaatstempel worden’

De PVV wil dat de gemeente Den Haag alles in werking gaat stellen om van de in verval geraakte Uithof de ijstempel van Nederland te maken. Volgens de partij zal het niet meevallen om 100 miljoen euro bij elkaar te schrapen voor een nieuw Thialf. Den Haag moet zijn kans grijpen en De Uithof als alternatief aanbieden, vindt PVV-er De Mos.

De Mos: “Dit is de kans waarop Den Haag zijn gewenste status van Topsportgemeente ten volle kan waarmaken. Daarom moet wethouder Klein met de KNSB in gesprek en moet hij de mogelijkheden onderzoeken om Rijkssubsidie los te peuteren om De Uithof te onderwerpen aan een metamorfose”.

“Door de ijsbaan en het gebouw op te knappen, zodat deze voldoen aan de eisen die de internationale schaatssport thans stelt, kunnen EK en WK gerelateerde schaatstoernooien worden aangetrokken, wat weer investeerders kan aantrekken, waaronder misschien een hoofdsponsor en naamgever van De Uithof. Nu lijkt De Uithof roemloos ten onder te gaan, maar als Klein nu overgaat tot grote daden, heeft De Uithof de potentie om de ijstempel van Nederland te worden!”

Bron: PVV Den Haag

Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Colofon
Lees ook:Geen goud voor Nederland op ploegenachtervolging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>