Ook marathons op natuurijs in Gramsbergen en Haaksbergen

Nu het een paar nachten flink gevroren heeft gaan ze in het Noorden van het land helemaal los op natuurijs. In het Groningse Noordlaren vindt dinsdagavond de eerst marathon op natuurijs plaats. Haaksbergen en Gramsbergen in Overijssel volgen woensdag en donderdag.

Beide wedstrijden in Overijssel beginnen om 18.30 uur met de Topdivisie-dames voor een marathon over 70 ronden. Alle Topdivisie-rijdsters plus de beste zes uit het klassement van de regio Noord/Oost en West en de beste twee rijdsters uit Zuid mogen aan de start verschijnen.

De mannen beginnen zowel in Haaksbergen als in Gramsbergen om 19.30 uur met hun 100 ronden. Uitgenodigd zijn alle Topdivisie-rijders plus de beste 25 rijders van de ranking in de Eerste divisie. Voor de wedstrijd van woensdag wordt de ranking van 12 januari 2013 aangehouden, voor donderdag geldt de rangschikking zoals opgemaakt op 15 januari 2013.

Noordlaren, Gramsbergen en Haaksbergen maken deel uit van de Natuurijsvierdaagse. Het Drentse Veenoord is de vierde marathon die wedstrijd is nog niet ingepland.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MARATHON IN HAAKSBERGEN

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE MARATHON IN GRAMSBERGEN

Bron: KNSB

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>