Uitslag 5000 meter WK Afstanden Richmond

De redactie van schaatsen.blog.nl wacht de uitslag van de 5000 meter op het WK Afstanden in Richmond, Vancouver vrijdagavond niet af. Wie anders dan Sven Kramer gaat daar het goud ophalen? Wil je weten of hij inderdaad gewonnen heeft. .. klik dan op deze link. Daar vind je de uitslag keurig op een rij. Tot morgenvroeg!

Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Olympisch debutanten Nuis en Roest goud en zilver op 1500 meter
Lees ook:Colofon
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>