Mark Tuitert terug naar jeugdliefde

Mark Tuitert’s afgelopen schaatsseizoen was niet een van zijn gelukkigste. Op de Olympische Spelen mocht hij niet uitkomen op zijn geliefde 1500 meter en het EK en WK allround moest hij missen. Iets misgegaan in de voorbereiding misschien? Mark wil zich deze zomer in ieder geval op een andere manier warmdraaien. Daarom gaat hij terug naar zijn roots: het skeeleren. Afgelopen weekend reed hij een wedstrijd in de Univé World on Wheelscompetitie in Brakel.

Zo succesvol in het skeeleren als hij vroeger was, is hij niet meer. Een paar jaar geleden won hij nog geregeld een westrijd, nu finishte hij als 28e. Toch kijkt hij tevreden terug, zo vertelt Mark op zijn website: “Mijn eerste skeelerwedstrijd zit erop in Brakel. Ik eindigde in het peleton en het was lekker om me even te mengen tussen de mannen op wieltjes.”

Wie Mark Tuitert wil aanmoedigen bij het skeeleren kan naar hem gaan kijken op 28 april in Emmeloord, in Gramsbergen op 6 mei, in Steenwijk op 10 mei, in Vorden op 20 mei en in Almere op 21 mei.

Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Sven
Lees ook:Havard Lorentzen Olympisch kampioen 500 meter
Lees ook:Op weg naar PyeongChang: het lot van Kjeld
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mark Tuitert terug naar jeugdliefde

  1. o. schoonheim

    Betekent dit dat Mark zij schaatsen aan de wilgen heeft gehangen? Dat zou toch jammer zijn….

      /   Reply  / 
  2. Verine

    Nee hoor, Mark blijft gelukkig gewoon schaatsen. Het skeeleren doet hij in de zomer ter voorbereiding op het nieuwe schaatsseizoen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>