Veldkamp mist de topsport niet

Of Bart Veldkamp beschikt over onvermoede talenten of over een ghostwriter, weet ik niet. Maar z’n eerste column in de Telegraaf mag er zijn. Bart vertelt hoe hij zich, een beetje zwaarder en met een stuk slechtere conditie, in het ‘gewone leven’ verdiept.

Dat bevalt hem goed. Het steeds maar fit moeten zijn, het gedoe met materiaal en sponsoren: het zijn geen dingen die hij mist in zijn leven als ex-topsporter. Zich ergeren en flink over klagen doet Veldkamp nog steeds. Nu niet meer over een defecte ijsmachine of oneerlijke weersomstandigheden, maar over het verkeer en de bureaucratie.

Naast columns schrijven, houdt Veldkamp zich tegenwoordig bezig met Right to Play van Johann Olav Koss, lezingen, clinics en consultancy. Voor het tv-programma Peking Express reisde hij de wereld over en de NOS maakte onlangs bekend dat hij hun nieuwe schaatscommentator is. Genoeg te doen dus, voor Bart!

Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!
Lees ook:Irene Schouten en Koen Verweij winnen brons op Mass Start
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>