Over schaatspakken en schaatsportals

In Thialf in Heerenveen hebben KPN en de KNSB maandag het schaatsseizoen 2010-2011 officeel geopend. Op het middenterrein werden de plannen ontvouwd voor komende winter. Belangrijkste nieuws was de lancering op 1 november van www.schaatsen.nl, een website die moet uitgroeien tot de online portal voor alle schaatsliefhebbers. Tijdens de bijeenkomst werd ook het nieuwe schaatspak voor de Nationale Selectie Langebaan gepresenteerd. Oranje Boven!

De pers kon ook kennismaken met de KPN Junior Schaatsclub die onder aanvoering staat van Barbara de Loor. De ex-schaatsster trekt als ambassadrice tijdens de wintermaanden met een synthetische ijsbaan het land door om de jeugd de fijne kneepjes van het schaatsen te leren.

Tot slot overhandigde de nieuwe hoofdsponsor van het schaatsen aan de Nederlandse topschaatsers een KPN pakket bestaande uit een iPad en Blackberry.

www.schaatsen.nl

De website www.schaatsen.nl moet de ontmoetingsplek worden voor actieve en passieve schaatsliefhebbers. De nieuwe site  – met een zelfstandige redactie – zal grotendeels de huidige website van de schaatsbond vervangen. KNSB.nl blijft bestaan als bondssite.

Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Win een door Kjeld Nuis gesigneerd TeamNL shirt!
Lees ook:Loting 1500 meter heren PyeongChang 2018

1 Reacties // Reageer

One thought on “Over schaatspakken en schaatsportals

  1. Sprangers

    De winter is begonnen! Naast een aantal schaatspakken bieden wij online een breedt assortiment aan Craft schaatskleding en accessoires.

    Een lekkere warme muts, een schaatsbroek of een fantrui voor in het stadion… Wij hebben het op http://www.craftwear.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>