Holland House bij WK Afstanden

Eerlijk is eerlijk .. er wordt alles aan gedaan om van het WK Afstanden een succes te maken. In sportief opzicht zijn we natuurlijk afhankelijk van de schaatsers. Daar hebben we weinig invloed op. Maar wat de entourage betreft doet de gemeente Heerenveen dit jaar een aardige duit in het zakjes. Van woensdag 21 tot en met zondag 25 maart staat op het Gemeenteplein het ‘Heerenveen Holland House’.

Het huis moet tijdens de Essent WK het centrum worden van allerlei festiviteiten tijdens het toernooi in Heerenveen.

Allereerst vindt er op woensdag de officiële loting plaats van de eerste wedstrijd van het toernooi. Bij deze officiële gelegenheid is ook de internationale schaatsbond ISU aanwezig met alle afgevaardigden. Daarna presenteren de schaatsteams zich. De deelnemers worden per land voorgesteld en verschillende topschaatsers worden geïnterviewd.

Op donderdag- en vrijdagavond is er vanaf 20.00 uur ‘Het Schaatscafé’. In een rondetafelgesprek gaat sportpresentator Wilfred Genee (bekend van Voetbal International) met beroemde gasten van binnen en buiten de schaatswereld praten over de hoogtepunten van de dag en de dag van morgen.

Iedere avond is er ook een entertainmentprogramma. Diverse artiesten maken hun opwachting. Boulevard, Die Twa, Anneke Douma, Danny Panadero en DJ Wilfred zullen optreden in het Heerenveen Holland House.

Tijdens het WK rijden er bussen van Thialf naar het centrum. Daarnaast stopt de NS bij Thialf en kunnen mensen bij station Heerenveen weer uitstappen. Daar vandaan is het een korte wandeling naar het Heerenveen Holland House in het centrum. Deze route is aangegeven middels pompeblêden op de stoep.

Bron: Schaatsen.nl

Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Filmpje: Esmee Visser in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Carlijn Achtereekte in medailletaxi
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>