Interview een echte topschaatser!

Op 9, 10 en 11 november wordt in Thialf het NK Afstanden gehouden. Super spannend, want dat is de eerste grote wedstrijd voor de Nederlandse topschaatsers. Maar jij kunt er bij zijn in Heerenveen en kunt misschien zelfs meedoen aan de enige echte kidspersconferentie van de KPN Junior Schaatsclub!

 

Wat moet je doen?Je hebt vast en zeker een coole vraag die je ooit eens zou willen stellen aan een bekende schaatser of schaatsster. Laat weten welke vraag jij het liefste aan jouw favoriete  rijder wilt stellen. Van alle inzendingen worden de allercoolste vragen uitgezocht. Tien kinderen krijgen een uitnodiging om hun vraag te komen stellen.

De kidspersconferentie vindt (onder voorhoud) plaats op zondag 11 november om 10.45 uur in Thialf. Na de persconferentie mogen de winnaars samen met ouders/begeleiders/vriendjes/opa’s/oma’s/broertjes/zusjes (maximaal drie) naar de wedstrijden gaan kijken!

Klik hier om je in te schrijven! 

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Colofon
Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>