Thialf eerste stadion met Facebook-stoelen

Toffe actie van Essent dit. Want wie wil er nou niet gratis schaatsen kijken. Op VIP-stoelen nog wel! Thialf in Heerenveen is het eerste sportstadion in Europa met twee stoelen die exclusief gereserveerd zijn voor gebruikers van het sociale netwerk Facebook. In het ijsstadion zitten voortaan bij alle grote internationale schaatswedstrijden 2 Facebook-fans op de eerste rang.

De actie is een initiatief van Essent en wordt mede mogelijk gemaakt door Thialf en de KNSB. Om kans te maken op een plekje op de blauwe Facebook-stoelen moeten gebruikers van het sociale netwerk de pagina van Essent ‘liken’ en een stoel claimen in het virtuele Thialf-stadion.

De eerste wedstrijd waarbij de socialmediazitjes bezet worden, is de Essent ISU World Cup op 2, 3 en 4 maart. Enkele weken later bij de seizoensafsluiting, de Essent ISU WK Afstanden, worden de plaatsen opnieuw door Facebookers ingenomen.

Klik hier om naar de Facebook pagina van Essent te gaan en kans te maken op die gratis stoelen!

Lees ook:Colofon
Lees ook:Volg Schaatsen.blog.nl op Facebook en Twitter
Lees ook:Startlijsten halve finales team pursuit PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Maak kans op een dopper gesigneerd door Carlijn Achtereekte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>