Ploeg Orie vindt nieuwe hoofdsponsor

De ploeg van Jac Orie heeft een hoofdsponsor weten te strikken. De naam van de nieuwe geldschieter wordt donderdag officieel bekendgemaakt. Volgens de Telegraaf gaat het om Brand Loyalty, een internationaal opererend consultancybureau in de voedingsbranche. Orie wil de naam nog niet bevestigen.

(Foto: schaatsploeg.nl)

De sponsor zou zich voor meerdere jaren hebben verbonden aan het team van onder anderen Stefan Groothuis en Annette Gerritsen. Er zouden ook enkele cosponsors zijn aangetrokken voor de ploeg die bij de KNSB een A-licentie zal aanvragen.

“Verschillende keren ging een deal met een potentiële sponsor net niet door. Ik ben nu vanzelfsprekend ook bijzonder opgelucht dat het rond is”, liet Orie woensdag weten.

Vorig seizoen was Control nog de hoofdsponsor van de schaatsploeg. Het team zat sinds mei zonder geldschieter. Een trainingskamp in Duitsland moest uit eigen zak worden betaald.

Het nieuwe schaatsseizoen begint over enkele weken.

 

Lees ook:Materiaalpech plaagt mannen in halve finale team pursuit
Lees ook:Loting kwartfinales team pursuit heren PyeongChang 2018
Lees ook:Legendarische dubbel voor Nuis: ook Olympisch kampioen 1000 meter!
Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit
Lees ook:Loting 1500 meter dames PyeongChang 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>