KNSB “streamt” open dag

Van Bo & Monica heb ik nog nooit gehoord, maar ik weet zeker dat ik kleuterpopbandje Chipz liever aan me voorbij laat gaan. Geeft niks, want voor de open dag van de KNSB (waar deze artiesten optreden) hoef ik niet een hele dag naar Thialf toe. Het schaatsfeest is namelijk live te volgen via internet. Ook fijn voor de schaatsfans die zich vergeten zijn aan te melden. Die kunnen zich het afreizen naar Heerenveen besparen, want Thialf zit vol op 25 oktober. Surf die dag dus om 13.00 uur naar www.knsb.nl als je niks wil missen van de officiële opening van het schaatsseizoen.

Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Team NL plaatst zich voor halve finale team pursuit
Lees ook:Roest vervangt Verweij op ploegenachtervolging

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “KNSB “streamt” open dag

  1. Johan

    Het initiatief om ‘multimediaal’ bezig te zijn is natuurlijk lovenswaardig. Maar of het echt veel bezoekers van de site zal opleveren, valt met dit entertainment te betwijfelen. Het is trouwens Djumbo ipv Chipz, lees ik bij de KNSB. Eén pot nat.

      /   Reply  / 
  2. Jojanneke

    Goed plan. Nog beter plan: de streams ook opslaan en op eigen gelegenheid kunnen laten downloaden! Ik ben de hele woensdag bezig met mijn werk, maar wil wél graag genieten van one schaatskanjers. Blijven de streams later ook downloadable? Ik hoop van wel!

      /   Reply  / 
  3. Verine

    Op de site van de KNSB staat dat je de streams na afloop via de site kan terugkijken, dus geen probleem lijkt me. Ik ben trouwens wel bang voor ‘haperingen’, want meer dan 50.000 kijkers kunnen ze niet aan. Of ben ik nu te optimistisch en zijn er veel minder mensen geïnteresseerd?

      /   Reply  / 
  4. olaf

    de schaats open dag was toppie
    alleen die optredens hoevden niet zo nodig voor mij t zelf schaatsen was wel een top ervaring
    ook al ben ik geen natuur talent

      /   Reply  / 
  5. Olga Schoonheim

    Een open dag hoef ik niet zo nodig van de KNSB. Maar wel iets anders.Hoe kom je als gewoon mens aan plaatsen voor de mooiste wedstrijden? Ik ben geen VIP, heb geen bedrijf dat ooit nog eens leuk zou kunnen sponsoren en heb bovendien de pech dat ik altijd achter het net vis….Geef me de gouden tip!

      /   Reply  / 
  6. Verine

    Kaarten aanvragen en hopen dat je een van de gelukkigen bent, meer kan je niet doen, vrees ik. Vooral zitplaatsen voor de grote wedstrijden (WK’s) zijn moeilijk te bemachtigen. Het zou zo leuk zijn als al die bedrijven met kaarten op de VIP-tribune deze nou eens niet aan hun relaties/werknemers geven, maar uitdelen onder échte schaatsfans…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>