Au!! Bob de Jong haalt uit naar Ingrid Paul..

Het schaatsseizoen is nog niet eens van start gegaan, of het eerste relletje is er al. Bob de Jong heeft de aanval geopend op ex-coach Ingrid Paul. Volgens hem zit zij achter zijn gedwongen vertrek bij Telfort. Erger nog: ze had januari vorig jaar al besloten dat Bob na het seizoen niet langer welkom was in haar ploeg.

Nog voor de Olympische Spelen dus, waar de Jong met goud op de tien kilometer zorgde voor het enige succes van Paul’s team. In Turijn vlogen ze elkaar nog zo prachtig in de armen, maar helemaal gemeend was dat dus niet. Een treurig verhaal.

Volgens Bob is hij trouwens niet de enige schaatser die problemen heeft gehad met trainer Ingrid Paul. “Ingrid’s ex-pupillen komt het allemaal niet vreemd voor. Mijn verhaal past in het rijtje van alle andere schaatsers die bij haar zijn weggegaan”, zo zegt de Jong in de presentatiegids die de KNSB heeft uitgebracht. Maakt mij nieuwsgierig naar die verhalen van andere schaatsers die onder Ingrid Paul getraind hebben. Probleempje: ik weet helemaal niemand te bedenken die de laatste jaren bij haar vertrokken is, laat staan dat mij smeuïge verhalen bekend zijn. Iemand…?

Lees ook:Jillert Anema en matchfixing: bad timing!
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Marrit Leenstra in de medailletaxi
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Au!! Bob de Jong haalt uit naar Ingrid Paul..

  1. jeroen hofstra

    Erg onproffesioneel van Bob. probeert nu om een of andere reden zijn ex-coach te degraderen. Kan daar dus niet boven staan. Dat hij ook nog alibies, ex-pupillen, erbij haalt, is helemaal een bewijs dat de enige reden voor dit relaas wraak is. bah!

      /   Reply  / 
  2. Anne

    nou maar die ingrid lijkt me ook niet zo aardig hoor wat een bitch dat ze hem zo in de steek laat. volgens mij vind ze alleen greta smit belangrijk ofzo

      /   Reply  / 
  3. Jens

    Eigen schuld, dikke bult, is mijn mening. Als een schaatser zo eigenwijs is (ik heb Peking Expres ook gevolgd) dan roep je het over je af. Met die man valt gewoon niet te werken!

      /   Reply  / 
  4. Bor

    He Bob, gewoon in de spiegel kijken en afvragen of het misschien ook aan jezelf ligt. Misschien ben je wel een beetje lastig om te coachen (of zelfs helemaal niet)voor een coach.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>