Anni Friesinger is zwanger!

UPDATE 15-7-2011: ‘Anni en Ids krijgen een meisje’

Anni Friesinger is in verwachting van haar eerste kindje. De Duitse ex-schaatsster schrijft dat donderdag op haar website. Friesinger is getrouwd met de Nederlandse oud-schaatser Ids Postma. De geboorte van hun baby wordt deze zomer verwacht.

Onder het kopje Nachwuchs schrijft Friesinger op haar weblog:

“We willen het officieel maken en onze vreugde delen: Ik ben zwanger en deze zomer verwachten Ids en ik ons eerste kind. We zijn overgelukkig en verheugen ons op de komende bijzondere tijd en onze baby.”

Friesinger stopte na de Olympische Spelen van Vancouver met schaatsen. Dit jaar was ze op televisie te zien als schaatsanaliste bij de NOS.

Tijdens het Europees kampioenschap in Collalbo zat Friesinger aan tafel bij Mart Smeets. Hij stelde haar toen de vraag ‘hoe ze zich voelde’. Voor mij was op dat moment al duidelijk dat er een kindje op komst was. Het wachten was alleen nog op de officiele mededeling.

Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Loting 1000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>