Foto: Anni Friesinger met baby

Ere wie ere toekomt. Het magazine Schaatsen.nl is natuurlijk altijd al de moeite waard. Maar dit keer zou ik ervoor naar de kiosk rennen. Als je geen abonnee bent dan, want in dit geval ligt het blad natuurlijk allang bij je in de bus. Het tijdschrift heeft een interview met de nieuwbakken ouders Ids Postma en Anni Friesinger. Plus prachtige foto’s met dochter Josephine, die deze zomer werd geboren. Dat wil toch elke schaatsliefhebber zien!

Anni laat op de cover van het novembernummer vol trots haar kindje zien. In het coverartikel vertellen Anni en Ids dat Josephine mooier is dan welk schaatsgoud dan ook.

In het 68 pagina’s dikke magazine komen ook Annette Gerritsen, Ivan Skobrev, Reid van Drecht en Michelle Couwenberg aan het woord.

Bijzonder is het dubbelinterview tussen “Belg” Bart Veldkamp en Belg Bart Swings.

Jan Bos leert ons de fijne schaatstechniekkneepjes. Sjoerd Huisman vertelt over zijn bizarre zomer en Tom van ’t Hek blijkt ook een schaatshart te hebben.

Bron: Schaatsen.nl


Lees ook:Havard Lorentzen Olympisch kampioen 500 meter
Lees ook:Loting 5000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 3000 meter dames PyeongChang 2018
Lees ook:Loting 10000 meter PyeongChang 2018
Lees ook:Jorien ter Mors schrijft Olympische geschiedenis

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Foto: Anni Friesinger met baby

  1. Pingback: Zou Anni Friesinger weer zwanger zijn? | SCHAATSEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>