Word jij DE IJSTIJD! ambassadeur?

Vind jij schaatsen ook zo cool?

En wil je niets liever dan je vrienden en familie meenemen naar de ijsbaan?

Dan ben jij misschien wel de ideale IJSTIJD! ambassadeur!

Binnenkort kan er bij jou in de buurt en op 17 andere plekken in Nederland geschaatst worden: want dan is het IJSTIJD! Tijdelijke kunstijsbanen in dorpen steden worden in november/december geplaatst zodat jij kunt vrijschaatsen, schoolschaatsen, discoschaatsen, iJshockeyen, curlen en veel meer…

Behalve in jouw gemeente is het ook IJSTIJD! in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Apeldoorn, Bussum, Delft, Dordrecht, Duiven, Ede, Emmen, Enschede, Gouda, Maarssen, Middelburg, Schagen, Uden, Venlo, Vlissingen en Vught.

Met IJSTIJD! ondersteunt de KNSB samen KPN, ERU en Sky Radio 18 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland. Dit doen zij omdat ze het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk kinderen kunnen schaatsen of leren schaatsen. En zeg nou zelf: wat is er leuker dan te kunnen schaatsen om de hoek van je eigen huis?

Ben jij een echte schaatsfan? En ben je tussen de 9 en 12 jaar oud? Dan kun jij IJsbaan Ambassadeur worden van bovengenoemde plaatsen. Als ambassadeur vind je het heel leuk om (veel) te schaatsen. Daarnaast vind je het leuk om andere kinderen in jouw omgeving enthousiast te maken om te komen schaatsen bij de ijsbaan bij jouw in de buurt. Bijvoorbeeld kinderen van je school of sportvereniging. Ook is het belangrijk dat je op 9, 10 of 11 november naar Thialf Heerenveen kunt komen.

Je enthousiasmeert je vrienden en vriendinnen en hun ouders en broertjes en zusjes voor de ijsbaan in jouw gemeente. Daarnaast plaatst je leuke wetenswaardigheden op Twitter en upload toffe ijsbaanfoto’s op Facebook #ijstijd.

Als dank ontvang je van de KPN Junior Schaatsclub een uitnodiging om met je ouders en broer of zus een dagje naar het KPN NK Afstanden (9-11 november) te komen. Daar mag jij een dagje meehelpen met de medaille uitreiking aan de topschaatsers.

Je krijgt schaatsles van oud-wereldkampioen Barbara de Loor. Ook ga je als ambassadeur met haar lunchen. En natuurlijk krijg je een echte trainingstrui die de topschaatsers ook dragen. Daarnaast krijg je van de organisatie van de ijsbaan een passe Partouts waardoor je onbeperkt en gratis kunt schaatsen.

Wil jij Ambassadeur worden?

Hartstikke leuk! Vul dit formulier snel in en laat weten wat jij gaat doen om iedereen uit jouw woonplaats naar de ijsbaan te krijgen. Je kunt je inschrijven tot 1 november. Wie weet wordt jij IJSTIJD! Ambassadeur 2012-2013.

Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Irene Schouten legt uit wat Mass Start is
Lees ook:Colofon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>