Boer, Gerritsen en Timmer: Pink Ladies

pink ladiesEen interim-trainer hadden ze al. Zie hieronder het bericht over Floor van Leeuwen. En het lijkt erop dat Margot Boer, Annette Gerritsen en Marianne Timmer nu ook een tijdelijke naam voor hun eigen sprintploegje hebben bedacht: de Pink Ladies! (Foto: www.margotboer.nl)

Die naam gebruikt Margot Boer in ieder geval op haar eigen website voor het inderhaast opgerichte schaatsteam. Boer plaatste deze week foto’s van het hun trainingskamp in Wolvega. Het sprinttrio kwam enkele weken geleden op straat te staan nadat de dames weigerden het door Control aangeboden contract te ondertekenen.

Het lijkt er er overigens wel op dat de dames nog geen hoofdsponsor hebben kunnen strikken. Vooralsnog doppen ze hun boontjes dus ook met interim-geldschieters. Hotel Van der Valk in Wolvega zorgde voor onderdak tijdens het kamp. En de kleding werd gesponsord door CRAFT.

Door het vertrek van Boer, Gerritsen en Timmer kwam er plek vrij bij Control. De schaatsploeg trok deze week allroundster Diane Valkenburg en sprinttalent Janine Smit aan.

Lees ook:Brons voor Irene Schouten en Koen Verweij op Mass Start
Lees ook:Filmpje: dames team pursuit in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: Jorien ter Mors in medailletaxi
Lees ook:Filmpje: gewonden in Holland Heineken House
Lees ook:Ook dames Team NL naar halve finale team pursuit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>