KPN ook hoofdsponsor marathons

KPN wordt ook hoofdsponsor van het marathonschaatsen. Het telecombedijf is sinds 1 juli al hoofdsponsor van de KNSB, het langebaanschaatsen, inline-skaten, het toerschaatsen en natuurijs. Bij de marathons volgt KPN DSB Bank op als hoofdsponsor.

Teun Breedijk, competitieleider marathonschaatsen, is blij met KPN als hoofdsponsor: “We zijn blij dat we weer een hoofdsponsor hebben. Dat betekent dat we in ieder geval weer een compleet programma kunnen draaien, want dat was nog even afwachten allemaal. Nadat de DSB Bank vorig jaar omviel, heeft de KNSB de Cup-competitie en het Nederlands kampioenschap gelukkig financieel ondersteund. Maar als de Bond er ook komend seizoen alleen voor zou staan, moesten we concessies doen. Nu gelukkig niet.”

KPN wordt hoofdsponsor van de Cup (voorlopig 19 wedstrijden), de Grand Prix op natuurijs (Oostenrijk en Zweden), het ONK op de Weissensee en het NK op kunstijs.

Bron: KNSB

Lees ook:Waar kun je (veilig) schaatsen op natuurijs?
Lees ook:Schaatskalender langebaan 2017 – 2018
Lees ook:Sprookjes bestaan: Esmee Visser Olympisch kampioene 5000 meter!
Lees ook:Loting 1000 meter heren PyeongChang 2018
Lees ook:Filmpje: Yara van Kerkhof in de medailletaxi

1 Reacties // Reageer

One thought on “KPN ook hoofdsponsor marathons

  1. A van Ham

    bestaat de mogelijkheid dat KPN bekend maakt hoe de wedstrijdnummers voor de marathonschaatsers eruit gaan zien want voor de ploegen die een wedstrijdpak moeten laten maken begint de tijd nu wel te dringen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>